ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Aerides Villas

διαμονη μυκονος - Aerides Villas

Ελληνικό πρωινό

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της μέρας και εδώ στο Aerides Villas το γνωρίζουμε καλά αυτό. Τα παραδοσιακά, χειροποίητα πιάτα βασισμένα στην Ελληνική διατροφή θα σας προσφέρουν ένα δείγμα γεύσεων της Μεσογειακής κουζίνας.

βιλες μυκονος - Aerides Villas

Πολιτική παιδιών

Τα παιδιά φυσικά και είναι ευπρόσδεκτα στο Aerides Villas. Στο Boreas apartment και στην Aerides Villa μπορούν να φιλοξενηθούν βρέφη 0-2 και παιδιά 2-12 ετών, ενώ στο Zephyrus apartment μπορούν να φιλοξενηθούν βρέφη 0-2 ετών.

βιλες μυκονος - Aerides Villas

Ενημερωμένο προσωπικό

Το προσωπικό του Aerides Villas με χαρά θα δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διαμονή σας στη Μύκονο. Ζητήστε προτάσεις για δραστηριότητες, εστιατόρια, παραλίες και clubs.

βιλες μυκονος - Aerides Villas

Εκδρομές

Στο Aerides Villas μπορούμε να οργανώσουμε για τους επισκέπτες μας περιηγήσεις στο νησί, καταδύσεις ή εκδρομές με καΐκι. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Κατοικίδια

Για κάποιους τα κατοικίδια είναι βασικό μέλος της οικογένειας γι’ αυτό και όλα τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα.

Μεταφορά

Εμείς στην Aerides Villa μπορούμε να οργανώσουμε τη μεταφορά σας από/προς το λιμάνι/αεροδρόμιο μέσω της συνδεδεμένης εταιρίας μεταφοράς μας. Παρακαλώ ρωτήστε μας για την τιμή.

Χώρος στάθμευσης

Στο Aerides Villas υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης (δεν απαιτείται κράτηση).

Wi-Fi

Σε όλα τα δωμάτια διατίθεται δωρεάν Internet υψηλής ταχύτητας.

Check In - check Out

Ο καθορισμένος χρόνος check in είναι μεταξύ 14:00 - 00:00 και ο καθορισμένος χρόνος check out είναι στις 12:00. Μπορούμε να κάνουμε αλλαγές βάσει διαθεσιμότητας.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Σας εγγυόμαστε ότι κλείνοντας απευθείας στο Aerides Villas θα βρείτε την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες του Aerides Villas!

Μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο / λιμάνι, υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών, χώρος parking, παιδικά καθίσματα στο εστιατόριο, φύλαξη παιδιών (κατόπιν αιτήματος), υπηρεσία concierge, δωρεάν Wi-Fi, εκδρομές με καΐκι, οργάνωση εκδρομών, ενοικίαση αυτοκινήτου / μηχανής.

Γιατρός (κατόπιν αιτήματος), δυνατότητα αποστολής φαξ & φωτοαντιγράφησης, υπηρεσία πλυσίματος & σιδερώματος, επιτρέπονται τα κατοικίδια, ξαπλώστρες & ομπρέλες θαλάσσης, πετσέτες για το Jacuzzi, ντουζ & αποδυτήρια, snack bar, δορυφορική τηλεόραση.

Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε!

Σας περιμένουε στο Aerides Villas στη Μύκονο, ένα από τα γνωστότερα νησιά σε όλο τον κόσμο!
Απολαύστε μια πολυτελή διαμονή στο νησί!